Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δριμεία επίθεση Αλαφούζου κατά Ολυμπιακού

 
Για τα οικονομικά τόνισε, επίσης, ότι η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έπειτα από μία σύντομη τοποθέτηση απάντησε στις ερωτήσεις των μελών της Συμμαχίας και μεταξύ άλλων είπε:
   
** Για το γηπεδικό: «Εχουμε αποφασίσει να μείνουμε στη Λεωφόρο. Εχουμε θέμα με το Ελεγκτικό Συνέδριο κι αν δεν το ξεπεράσουμε θα χρηματοδοτήσουμε μόνοι μας την ανακατασκευή».
** Για τους χρηματοδότες της ΠΑΕ: «Τέσσερα άτομα έχουν βοηθήσει με μεγάλα ποσά τον Παναθηναϊκό, έχουν βάλει γύρω στα 12-13 εκατ. ευρώ. Κανένας δεν θέλει να πει ποιος είναι. Με εξαίρεση 200.000 ευρώ που είχε βάλει στην αρχή ο κ. Πολέμης, κανένας παλιός παράγοντας δεν έχει βάλει λεφτά».
** Για το χρέος: «Εχει μειωθεί περίπου κατά 50%. Χωρίς να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουμε ξεχρεώσει σε τρία χρόνια. Ομως η τελευταία βαριά σεζόν είναι η φετινή. Μετά εξομαλύνονται τα πράγματα».
** Για τη διαιτησία: «Τα τελευταία χρόνια έχουν κλαπεί δεκάδες πρωταθλήματα. Αυτά τα αστέρια που έχουν στη φανέλα τους είναι κλεμμένα αστέρια. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και στο τέλος θα επικρατήσουμε. Ολοι αυτοί που κινούνται στις σκιές, όταν τους φωτίζεις, στο τέλος πεθαίνουν».
** Για τα μετεγγραφικά του Παναθηναϊκού: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τις μετεγγραφές που κάναμε φέτος. Δεν αποφύγαμε μία μετεγγραφή επειδή ήταν ακριβή».
** Για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Δεν υπάρχει συνεργασία. Εγινε μία επαφή όταν χτύπησε ο Μάρκους Μπεργκ, με πήρε τηλέφωνο να μου συστήσει ένα γιατρό. Είπαμε να φάμε, κάνουμε προσπάθειες να μαζέψουμε κάποια χρήματα και ήταν λογικό να απευθυνθώ στον Γιάννη Βαρδινογιάννη».
** Για το αν έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειές του για κάθαρση στο ποδόσφαιρο: «Τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες. Πριν από 15 μέρες έκαναν συλλαλητήριο έξω από τον Σκάι (οπαδοί του Ολυμπιακού). Τους έχουμε τρομοκρατήσει αρκετά. Οι εισαγγελείς κράτησαν τις υποθέσεις τους (για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο και τις πλαστές ενημερότητες) και τις διαχειρίζονται. Είμαστε ενοχλημένοι από τη στάση της Σούπερ Λίγκας η οποία φαίνεται, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, να συγκαλύπτει παράνομες ενέργειες. Θα την κυνηγήσουμε σκληρά. Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει κινέζικο τηλέφωνο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να έχει πακιστανικό τηλέφωνο. Μάλιστα, το όνομα είναι Φαταούλ. Είναι φοβερή η κατάσταση. Πιστεύω πως δεν θα γλιτώσουν αυτή τη φορά... Γι' αυτό πολεμάμε το σάπιο σύστημα».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε «μανιοκαταθλιπτικό» και «συκοφάντη» τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος «προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας του», ενώ για τα λεγόμενά του η διοίκηση Μαρινάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Και όλα αυτά μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι. Σ.Λιβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου