Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό

 
Απογοήτευσε και προβλημάτισε με την εικόνα του ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποδείχτηκε πως δεν βελτίωσε την εικόνα των «πράσινων» που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και πέταξαν άλλους τρεις βαθμούς.
Ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις της ομάδας, αφού πέρα από την κακή αγωνιστική εικόνα, το μεγάλο παράπονο του κόσμου είναι πως η ομάδα δεν βγάζει ψυχή και χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό και μετά το τέλος του ματς περίπου 100 οπαδοί απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές να συνέλθουν γρήγορα, ενώ εξέφρασαν παράπονα για την εικόνα της ομάδας και στον Νίκο Νταμπίζα.
«Αδικείτε τους εαυτούς σας με τα λάθη που κάνετε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε», είπε στους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου, που είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και με τους Φύσσα, Νταμπίζα και Σαραβάκο αναζητώντας το τι φταίει για το κακό πρόσωπο του «τριφυλλιού».

Και τώρα… Γολγοθάς

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει και να βελτιωθεί… χθες. Δεν το απαιτεί απλώς ο κόσμος του, αλλά και το ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς έπεται μια πεντάδα πολύ δύσκολων αγώνων, που θα κρίνει πολλά. Ίσως και πολλούς…

Την προσεχή Πέμπτη οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Ολλανδία την (πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος και φορμαρισμένη) Αϊντχόφεν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ακολουθεί την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», εν συνεχεία οι αγώνες με Ατρόμητο (2/11) και Αϊντχόφεν (6/11) στη Λεωφόρο και τέλος το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/11).

Ο Γιάννης Αναστασίου, που δεν υπολογίζει στον Μάρκους Μπεργκ τουλάχιστον για τα 2-3 πρώτα παιχνίδια της σειράς (θα είναι μεγάλη έκπληξη αν βρεθεί στην αποστολή) είναι δεδομένο και φυσικό να προχωρήσει σε rotation, αφού δεν είναι δυνατό να βγει με τους ίδιους παίκτες το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε 20 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου