Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κολοκυθολούλουδα νότιας Εύβοιας


Υλικά για την γέμιση:
  • 1/2 ποτήρι φέτα τριμμένη
  • πιπέρι
  • 1/2 ποτήρι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 αυγό
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1-2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Τα γεμίζουμε, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Ωραία γίνονται και έτσι:
Βάζουμε μέσα ένα κομματάκι κεφαλοτύρι μακρόστενο, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Κουρκούτι:
Χτυπάμε 1- 1/2 φλιτσάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 κουταλάκια λάδι, 1 αυγό, 1 φλιτσάνι γάλα περίπου,μπορεί και πιο πολύ και αν θέλουμε λιγη μυζήθρα βαρελίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου