Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ποτάμι: Ταπεινωτική η αντιμετώπιση της χώρας από την τρόικα


Για άτακτη υποχώρηση από τη διαπραγμάτευση κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι και τονίζει ότι η αντιμετώπιση της χώρας από την τρόικα είναι ταπεινωτική.

Στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζει και τις καταγγελίες για τον «κουμπαρά» κατηγορώντας κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος των ευθυνών τους και κρατούν όμηρο τη χώρα.

Δείτε την ανακοίνωση του κόμματος:

«Άτακτη υποχώρηση αντί της έγκαιρης και συνετής διαπραγμάτευσης. Εκεί έχει οδηγηθεί η κυβέρνηση σαν συνέπεια των αφελών μονομερών επιλογών της τους τελευταίους μήνες. Το αποτέλεσμα είναι η ταπεινωτική αντιμετώπιση της χώρας από πιστωτές και εταίρους και η επιδείνωση του πολιτικού κλίματος και των άμεσων προοπτικών της οικονομίας.

Σε αυτό το δυσμενές κλίμα συμβάλλει και η νοσηρή επανεμφάνιση των “καταγγελιών του κουμπαρά” που διασύρουν τη χώρα διεθνώς. Ας συναισθανθούν επιτέλους, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, το μέγεθος των ευθυνών τους και το συμφέρον της χώρας ανταποκρινόμενοι στη πρόταση του Ποταμιού για μια ελάχιστη συνεννόηση και συντεταγμένη πορεία προς εκλογές μετά την προεδρική εκλογή. Ας βάλουμε ένα τέλος στα κομματικά παιχνίδια με όμηρο τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου