Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σύνθεση Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Εύβοιας



Παναγιώτης Σίμωσης

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 9-12 Δεκεμβρίου 2011, για την ανάδειξη Νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Εύβοιας, το Νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Τετάρτη 28.12.2011, υπό την προεδρία του ανακηρυχθέντος Προέδρου αυτού, κ. Παναγιώτη Σίμωση, για την εκλογή των λοιπών Μελών της Νέας Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου.

Από τις σχετικές διαδικασίες, εκλέχτηκαν για τα αντίστοιχα αξιώματα οι παρακάτω:|

Α΄ Αντιπρόεδρος: Γεροντίτης Ιωάννης,

Β΄ Αντιπρόεδρος: Σταθόπουλος Ιωάννης,

Γενική Γραμματέας: Αγιοστρατίτη Παρασκευή,

Οικονομικός Επόπτης: Κούκουζας Ευάγγελος.

Ο επανεκλεγής Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Σίμωσης, δήλωσε ότι σε μια περίοδο κρίσιμη και εξαιρετικά δυσχερή για την επιχειρηματικότητα και την αγορά, σε μια εποχή απαξίωσης των θεσμών, τα μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας με αντίπαλο την βαθιά ύφεση, με την μεγάλη συμμετοχή τους στις εκλογές, έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και την στήριξη τους στον Επιμελητηριακό θεσμό, γεγονός που δίνει δύναμη στην νέα Διοίκηση, να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά το έργο του Φορέα αλλά και τις προσπάθειες για αναπτυξιακή πορεία των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Ο κ. Παναγιώτης Σίμωσης, ανέφερε χαρακτηριστικά "H νέα Διοίκηση θα εκφράζει και θα αναδεικνύει την εξωστρέφεια, την ανανέωση, τη διαφάνεια και τη συλλογικότητα. Θα εφαρμόσει εκείνες τις δράσεις, που θα αναδείξουν το Επιμελητήριο κυρίαρχο όργανο έκφρασης του επιχειρηματικού χώρου και θα δρα πάντοτε με γνώμονα την διασφάλιση της συνέχειας και της σταθερότητας. Σκοπός της θα είναι η αναβάθμιση του Επιμελητηριακού θεσμού, η διεύρυνση της συνεργασίας με όλους τους φορείς και η αξιοποίηση των ευκαιριών - μέσα στο νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται - που θα δώσουν νέα προοπτική για την ανάπτυξη και την απασχόληση".

Πηγή: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=14498

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου