“Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, σε parking Super Market δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα. … Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή.
Πιθανότατα θα είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση:«Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;» που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ.
Όταν σκύψεις να το μυρίσεις λιποθυμάς.
Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ποιος ξέρει τι άλλο.
Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα».”
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΚΟΛΠΟ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ”…
Από τη δημοσιογραφική έρευνα που διεξάγαμε για το αν ευσταθεί η καταγγελία και αν όντως υπάρχουν τέτοιοι τρόποι απάτης φτάσαμε έως την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.
Η ηγεσία της αστυνομίας επιβεβαίωσε την ύπαρξη τέτοιων περιστατικών στο εξωτερικό ως μέθοδο εξαπάτησης αλλά και στην Αθήνα, ωστόσο υπογράμμισαν ότι στην Καβάλα μέχρι στιγμής δεν έχει καταγγελθεί γεγονός που να συνηγορεί στην ύπαρξη τέτοιας δράσης.
Ωστόσο μέσα στα ενδεχόμενα κλοπής με απάτη στα σενάρια όπου εκπαιδεύονται οι αστυνομικοί υπάρχει και η συγκεκριμένη μέθοδος, πόσω άλλο που η κρίση έχει προκαλέσει την έκρηξη της εγκληματικότητας κρατώντας τις Αρχές σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου