Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τι είπε ο Καραγκούνης στους παίκτες της Εθνικής

 
Στην προπόνηση της Κυριακής στον Άγιο Κοσμά, ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποχαιρέτησε τους διεθνείς και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν εξήγησε τι δεν πήγε καλά ενώ δεν μίλησε και για τη συνέχεια στα προκριματικά του EURO 2016.
Στους Έλληνες διεθνείς μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος είπε τα εξής: "Για να κάνεις πρωταθλητισμό και να έχεις διάρκεια στην καριέρα σου χρειάζονται τέσσερα πράγματα. Τρέλα για ποδόσφαιρο, χαρακτήρας, νοοτροπία και θυσία για όλους. Πρέπει να τα αποκτήσουμε όλα αυτά εάν θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση".
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Έλληνες διεθνείς εξετάζουν το ενδεχόμενο να βγάλουν ανακοίνωση και να θέσουν προ των ευθυνών τους όσους δεν λειτουργούν με γνώμονα το καλό της Εθνικής Ελλάδας.
Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και ο Γιώργος Σαμαράς που παρότι δεν είναι στην αποστολή βρέθηκε στο ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου και συζήτησε με τους συμπαίκτες του για όλα τα ζητήματα εντός και εκτός αποδυτηρίων. Σημειώνεται πως ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ είναι ένας εκ των αρχηγών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου