Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Νίνης στα πράσινα

 
Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και από την Κυριακή ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις φορώντας και πάλι την πράσινη φανέλα. Ο 24χρονος άσος βρέθηκε στο Κορωπί το μεσημέρι της Κυριακής και μαζί με τους ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει εκτός αποστολής γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του Χενκ Χέντερ.
Ο Νίνης μαζί με τους Αναγνωστόπουλο, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Ρισβάνη, Σταματάκη και τον Χένκ Χέντερ αλλά και τον δίδυμο αδελφό του ο οποίος έχει έρθει για να επισκεφτεί τον Ολλανδό προπονητή προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο των πράσινων και η κάμερα των "Πράσινων Νέων" κατέγραψε σε βίντεο ένα μικρό μέρος της προπόνησης
Ο Νίνης έβγαλε και τα εργομετρικά που έκανε στον Παναθηναϊκό άριστα δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δείγμα της ατομικής δουλειάς που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Ο 24χρονος άσος παρακολούθησε μετά το τέλος της προπόνησης και το παιχνίδι των K-17 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενώ σε όσους τον συναντούσαν και τον ρωτούσαν πως αισθάνεται τόνιζε ότι ανυπομονεί να περάσει το διάστημα για να μπορέσει να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου