Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Γάζωσαν με σφαίρες κλαμπ στον Πειραιά - 15 τραυματίες

 
Δεκαπέντε τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο.
Στους τέσσερις από τους 15 τραυματίες παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Από τους υπόλοιπους έντεκα οι τέσσερις θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ η κατάσταση των υπολοίπων κρίνεται καλή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και οι υπόλοιποι επτά στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο δράστης, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, διασκέδαζε στο κλαμπ επί της Ακτής Δηλαβέρη, όταν ξαφνικά έφυγε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας και στη συνέχεια επέστρεψε έχοντας μαζί του το καλάσνικοφ.

Αμέσως μετά, αφού απείλησε πελάτες και υπαλλήλους, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σπέρνοντας τον πανικό στους θαμώνες αλλά και στους περίοικους.

Μετά την επίθεση ο ένοπλος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγε με όχημα, πιθανότατα ταξί, ο οδηγός του οποίου αναζητείται επίσης.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφία του δράστη, από την οποία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητά του και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία, όπως εάν βρισκόταν στο κλαμπ με παρέα.

Επίσης, από την Αστυνομία εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο δράστης φώναξε «σήμερα θα πεθάνετε» ή «τώρα θα χυθεί αίμα».

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο να σχετίζεται η επίθεση με άλλη πρόσφατη στο Μεταξουργείο, στην οποία είχε σκοτωθεί ένας θαμώνας εντός του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου