Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Οι νέες τάσεις για το Φθινόπωρο-Χειμώνα

Οι περισσότεροι σχεδιαστές μας εντυπωσίασαν στις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη, το Λονδίνο και το Παρίσι. Η έμπνευση και η υψηλή ποιότητα συναντιούνται στις δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών και μας εμπνέουν με την παλέτα χρωμάτων της φετινής σεζόν, ενώ υπόσχονται να μας τυλίξουν ζεστά όλες οι ευφάνταστες δημιουργίες τους. Το καθημερινό στιλ της γυναίκας θα σαγηνεύσει και το βράδυ θα χαρίσει λάμψη και κομψότητα σε ξεχωριστές εμφανίσεις. Μουσταρδί και μαύρο τα κυρίαρχα χρώματα, ενώ το πουκάμισο και η μίνι φούστα αποτελούν τα must trends της νέας σεζόν.

Προτάσεις που αντικατοπτρίζουν τη γυναίκα του 21ου αιώνα
Κίτρινες αποχρώσεις
Κλασικά ζεστά χρώματα είναι η υπογραφή της αλλαγής της σεζόν. Αποχαιρετάμε τον καλοκαιρινό ήλιο και αγκαλιάζουμε τον μελαγχολικό Σεπτέμβριο. Αυτό το φθινόπωρο είναι ο οργασμός των τόνων μελιού και των καμένων κίτρινων κοσμώντας δίκαια το σώμα μας. Τα πεσμένα φύλλα θα λειτουργήσουν ως πρότυπα καθώς θα μιμηθούμε τις αποχρώσεις του πορτοκαλί με πινελιές κόκκινου και πράσινου στο στιλ της Olivia Palermo. Καθώς το κρύο προχωρά, φοράμε πλεχτά και skinny jeans.

Το άσπρο πουκάμισο
Φαίνεται ότι οι πινελιές που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν είναι ο σεμνός γιακάς και η μανσέτα κατέχοντας την πρώτη θέση στην ντουλάπα σας. Κολλαριστό, καθαρό και μίνιμαλ αποπνέει μια ανδρόγυνη αίσθηση στην αύρα σας. Οι πασαρέλες της Νέας Υόρκης στην εβδομάδα μόδας εστίασαν με το βλέμμα τους στο πουκάμισο με όλη την ένδοξη απλότητά του επιτρέποντας να λάμψει μέσα από ουδέτερα χρώματα και χακί συνδυασμούς, ενώ στους δρόμους τα έντονα αξεσουάρ θα βρίσκονται σε ένταση.

Total black
Με τον ήλιο του καλοκαιριού να δύει γρήγορα, η παλέτα στην ντουλάπα γίνεται πένθιμη, καθώς φοράει μαύρα ρούχα. Ωστόσο, αυτή η καλοκαιρινή θλίψη αντικαθίσταται από μία μινιμαλιστική εμφάνιση και έναν αβίαστα κομψό χαρακτήρα. Ντυμένη από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα στη σκιά, το μοντέλο Anja Rubik μας δείχνει πώς να σπάσουμε τη μονοτονία με ένα φλας σάρκας εισάγοντας παράλληλα και στοιχεία της υφής μέσω των ραβδώσεων του πλεχτού και του σουέτ.

Η αναγέννηση του μίνι
Οι ψυχρότερες καιρικές συνθήκες δεν πρόκειται να σας αποτρέψουν από τη μίνι φούστα εισάγοντας μια δόση γυναικείας γοητείας. Γίνεται ένα ουσιαστικό κομμάτι στην ντουλάπα σας χάρη στην καθαρή ευελιξία της. Για μια διαφορετική προσέγγιση συνδυάστε τη μίνι φούστα με μποτάκια στον αστράγαλο. Για μία πιο pop εμφάνιση φορέστε πλεκτά στις συγκλονιστικές αποχρώσεις του κοβαλτίου και του μουσταρδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου