Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Απεβίωσε ο ηθοποιός Μπομπ Χόσκινς


Ο βρετανός ηθοποιός Μπομπ Χόσκινς, ο οποίος έγινε διάσημος με τις ερμηνείες του στην ταινία "Ποιός παγίδευσε τον Ρότζερ Ράμπιτ" και δεκάδες άλλες, απεβίωσε σε ηλικία71 ετών αφού προσβλήθηκε από πνευμονία, ανακοίνωσε η οικογένεια του ηθοποιού μέσω του καλλιτεχνικού του πράκτορα.
Σε δήλωση που εκδόθηκε εκ μέρους της συζύγου του, της Λίντας, και των παιδιών του, του Άλεξ, της Σάρας, της Ρόζας και του Τζακ, αναφέρεται:
"Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας Μπομπ. Ο Μπομπ έφυγε ειρηνικά χθες τη νύκτα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο έχοντας γύρω του την οικογένειά του, έπειτα από μια κρίση πνευμονίας".

"Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης", προστίθεται στη δήλωση.
Ο λονδρέζος ηθοποιός, ο οποίος στη δεκαετία του 1980 είχε παίξει σε πολλές γκανγκστερικές ταινίες, πριν κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, είχε αποσυρθεί το 2012 αφού διαγνώσθηκε πως πάσχει από τη νόσο τουΠάρκινσον.
Ο τελευταίος ρόλος του, το 2012, ήταν ο ρόλος ενός από τους επτά νάνους στη "Χιονάτη και τον κυνηγό", δίπλα στην αμερικανίδα ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ. 

Δείτε τον Μπομπ Χόσκινς στην περίφημη σκηνή με τη Τζέσικα Ράμπιτ: "Δεν είμαι κακιά, έτσι με ζωγράφισαν" (I am not bad, I was drawn that way).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου