Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

DIMITRIS PAPASPYROPOULOS PRESENTS FAREWELL KID!

 
Η νέα συλλογή του γνωστού παραγωγού του ραδιοφώνου και DJ, Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, είναι η 11η στη καριέρα του.
31 κομμάτια επιλεγμένα από τον ίδιο συνθέτουν ένα σύνολο στο πιστό, γνώριμο ύφος του, ενώ στην συλλογή συμπεριλαμβάνονται τρία αποκλειστικά remix του ίδιου ως LastChanceκαθώς και το νέο του τραγούδι “22:46” (με φωνητικά από τον Τόλη Φασόη των SharpTies).

“LastChance” είναι το μουσικό project του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το ραδιόφωνο, τα “lastchance” remix και μια σειρά bestseller συλλογών.

Ως djξεκίνησε να εργάζεται το 1985, ενώ ως παραγωγός ραδιοφώνου εργάστηκε αρχικά στον ΚΛΙΚ FM (1996-2001) και αργότερα στον BEST 92,6 (2001-2012).

Έχει κάνει remix (“LastChance” Remixes) σε πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και γκρουπ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το remix του στο “GamesWithoutFrontiers” του PeterGabriel ψηφίστηκε μέσα στα 5 καλύτερα remix παγκοσμίως, από την επιτροπή των RealWorldStudios.

Έχει επιμεληθεί 10 μουσικές συλλογές από το 1999 ως σήμερα.

Είναι ο παραγωγός του άλμπουμ των Transistor “ThingsYouMissWhenYouBlink” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2008, ενώ επιμελήθηκε τη μουσική της θεατρικής παράστασης «Μήδεια» του ZanAnouilh, που ανέβηκε στο θέατρο AlteraPars την Άνοιξη του 2010.

Το πρώτο του EP “TheMidget” κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου ’13 και περιλαμβάνει remix από τους Archive, KeepShellyInAthens και SerafimTsotsonis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου