Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μπαλτάκος φτιάχνει κόμμα «για να μην αφήσει να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία»


Να εμποδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ να ανελιχθεί στην εξουσία επιδιώκει, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού, Τάκης Μπαλτάκος, μέσω της δημιουργίας του κόμματος «Ρίζες» που εξήγγειλε.
 
Γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ:

«Είναι οι... Ρίζες που εξήγγειλε ο Τάκης Μπαλτάκος κόμμα; Τι κόμμα είναι, αφού ούτε καταστατικό έχει, ούτε πρόεδρο έχει, ούτε μέλη, ούτε καν κατατέθηκε προς έγκριση στον Αρειο Πάγο. Το κόμμα θα γίνει, δεν υπάρχει, μου ομολόγησε ο ίδιος ο Μπαλτάκος και θα το κάνει μόνο και μόνο για να μην αφήσει, όπως λέει, να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Θα είναι ανάχωμα επίσης στις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Εν αναμονή λοιπόν του κόμματος, συγκεντρώθηκαν καμιά δεκαπενταριά απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας και δυο-τρεις ιερωμένοι και είπαν «να φτιάξουμε ένα κόμμα, αλλά μην προκαλέσουμε ζημιά στη ΝΔ». Ο κ. Μπαλτάκος είπε το όνομα «Ρίζες» (από τον Εθνικό Ριζοσπαστικό Συναγερμό) λέγοντας πως δεν θέλει πολιτικούς στο κόμμα του (πλην των Β. Καπερνάρου, που το αποδέχθηκε, και Χρ. Ζώη, που δεν το αποδέχτηκε) και έκανε και την πρώτη δήλωση:

«Δεν είμαστε κολλημένοι με την μπάλα, δεν θέλουμε να κάνουνε κακό στη ΝΔ». Α, να μην το ξεχάσω. Έγινε συζήτηση και για τη χρηματοδότηση του «κόμματος» όταν αυτό γίνει: Με κουπόνια αξίας έως και 20.000 ευρώ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου