Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Αναβάλλονται όλα τα εθνικά πρωταθλήματα

 
Να αναβάλλει όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας από τις 17 Νοεμβρίου και ύστερα, αποφάσισε στη συνεδρίαση του έκτακτου διοικητικού της συμβουλίου η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Η απόφαση πάρθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον χθεσινοβραδινό ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χριστόφορου Ζωγράφου
Σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής.
1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζωγράφος χτυπήθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου