Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ένα Spa βγαλμένο από αντρική φαντασίωση

 
Οι κλασικές ελληνικές αντρικές φράσεις «θέλω να πιω ένα βαρέλι μπύρα», «πάμε για μπυρώνια», «ήπια ένα τελάρο μπύρες», φαντάζουν μικρές μπροστά σε… μια μπανιέρα γεμάτη από πολλά λίτρα του γνωστού ποτού.



Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο οι δημιουργοί της σπιτικής μπύρας «Bernard» στην Πράγα άνοιξαν το «Beer Spa» επιτρέποντας στους επισκέπτες τους να βουτήξουν σε μια γεμάτη μπυρομπανιέρα στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή μπύρας, όπως το κριθάρι, ο λυκίσκος και η μαγιά.



Η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή στους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ η μπύρα καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας «αφρίζει» καθώς έτσι, με βάση τους υπεύθυνους του spa, απελευθερώνονται βιταμίνες, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.

Κατά τη διάρκεια της 30λεπτου μπάνιου ο πελάτης έχει την δυνατότητα να πιει όσο θέλει, ενώ στη συνέχεια μπορεί να απολαύσει μια συνεδρία χαλάρωσης σε ένα θερμαινόμενο κρεβάτι ή μασάζ 20 λεπτών.



Το συνολικό κόστος αυτής της θεραπείας ανέρχεται στις 80 λίρες, ενώ όποιος τη δοκιμάσει δεν πρέπει να κάνει ντους για 12 ώρες μετά την επίσκεψή του.

Το παράξενο πάντως της υπόθεσης είναι ότι το Spa επισκέπτονται και πάρα πολλές γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου