Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Γιαουρτογλυκό με πτι μπερ

 

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου
  • 500 γρ. στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά
  • 250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
  • 100 γρ. ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
  • 50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)

Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά (εκτός απ' τα μπισκότα) σε μια κατσαρόλα. Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα.
  2. Απλώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (26x34cm). Aπλώνουμε πάνω τους την κρέμα γιαουρτιού και τη στρώνουμε ομοιόμορφα.
  3. Σπάμε τα μπισκότα που περίσσεψαν και γαρνίρουμε την κρέμα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Αφού κρυώσει καλά, το κόβουμε σε μερίδες και το σερβίρουμε σκέτο ή με ποικιλία μαρμελάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου