Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός «Τσοχατζόπουλος»

 
Το αλλοτριωμένο, βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέει σε συνέντευξή της η πρώην βουλευτής και υπουργός, Ελένη Κούρκουλα, ενώ αναφέρει πως ο κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό… Άκη Τσοχατζόπουλο.
«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός;» αναρωτήθηκε σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η Ελένη Κούρκουλα, η οποία δεν δίστασε επίσης να δηλώσει πως κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο: «Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός «Τσοχατζόπουλος»; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε»;
Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα λέει ακόμα πως «το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ». «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος», είπε και αναφέρθηκε στο «βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ» που έτρωγε από το κράτος και τώρα διεκδικεί την εξουσία.
Ανάμεσα σε όσους συμφωνούν με την θέση αυτή της κ. Κούρκουλα είναι και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έγραψε: «Μεγάλες αλήθειες από την κ. Κούρκουλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου