Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Εθνικοφασιστικό κόμμα» ο ΣΥΡΙΖΑ, απεφάνθη ο Πάγκαλος

 
Μετά από μία σειρά δηλώσεων τις τελευταίες εβδομάδες, στις οποίες μία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τον εμπρησμό της Μαρφίν, μία για διαφθορά, άλλοτε πάλι έλεγε ότι η ιδεολογία του είναι "εθνικιστικού περιεχομένου", τελικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος απεφάνθη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "εθνικοφασιστικό κόμμα"!

Αναλυτικά, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα» προσθέτοντας μάλιστα ότι πρόκειται για «άκρο» που ταυτίζεται με την ακροδεξιά.

«Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του πως είναι «πολιτικάντηδες» και ότι έχουν ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν παρέλειψε δε, κινδυνολογώντας, να αναφέρει πως τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε το ίδιο βράδυ «μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα, και θα την καταποντίσουν».

Αναφορικά με την προεδρική εκλογή, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε πως είναι «πολύ απίθανο» να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ενώ υπερασπίστηκε όλες τις επιλογές του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προσωπικά.

Ο [Αντώνης] Σαμαράς έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα και πρέπει να τις συνεχίσει, ακόμα κι αν χάσει τις εκλογές, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου