Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πιο ΑΚΡΙΒΑ τα εισιτήρια στα ΜΜΜ!!! Πανικός από τους επιβάτες

 
Ακριβότερα είναι από σήμερα τα εισιτήρια του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης(ΟΑΣΘ), με τους επιβάτες να διαμαρτύρονται για το ακριβότερο κόστος των μετακινήσεων.
Συγκεκριμένα, από σήμερα (Τετάρτη 1 Οκτωβρίου), οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν το απλό εισιτήριο μονής μετακίνησης με τα λεωφορεία 1 ευρώ (από 0,80 λεπτά), ενώ το εισιτήριο των δύο μετακινήσεων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, διάρκειας 70 λεπτών της ώρας, θα κοστίζει 1,20 ευρώ (από 0,90 λεπτά).
Από τον Οργανισμό ανακοινώθηκε ότι οι καταναλωτές που έχουν στη διάθεσή τους ποσότητα παλιών εισιτηρίων θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους έως και τα τέλη Οκτωβρίου.
Προτυπωμένα εισιτήρια όλων των κατηγοριών θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ και 1200 συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς και από τα εκδοτικά μηχανήματα εντός των λεωφορείων. Στην τελευταία περίπτωση, επιβαρύνονται τα εισιτήρια με 0,10 ευρώ κατά τύπο.
Στο πλαίσιο της δράσης «Λέμε ΟΧΙ στις αυξήσεις των εισιτηρίων», οι Λαϊκές Επιτροπές Δυτικών Συνοικιών προγραμμάτισαν για σήμερα συγκεντρώσεις σε Πολίχνη, Σιδηροδρομικό Σταθμό και Νεάπολη, ενώ για τον ίδιο λόγο μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων έχουν δώσει «ραντεβού» στην Καμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου