Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!! Έχει μισό σώμα κι όμως έγινε μητέρα!! - Ποια η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ιστορία της;;; (PHOTO)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!! Έχει μισό σώμα κι όμως έγινε μητέρα!! - Ποια η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ιστορία της;;; (PHOTO)
Το γεγονός ότι έχω μισό σώμα, δε θα με σταματήσει από το να είμαι μια υπέροχη μητέρα! Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών η 31 έτους Μαρί Άντριους κατάφερε επιτέλους να αποκτήσει το μωρό της.
Η Μαρί είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς έχει σοβαρότατα προβλήματα στην σπονδυλική της στήλη αλλά και τόσο εύθραυστα οστά που αν βήξει μπορεί να σπάσει κάποιο πλευρό της. Μάλιστα έχει υποστεί πάνω από 200 κατάγματα, αλλά προσπαθεί να ζει μια φυσιολογική ζωή!

Πάντα ονειρευόταν να κάνει ένα μωρό και ας έχει μόνο μισό σώμα σε λειτουργία, όπως λέει η ίδια. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δε θα έπρεπε να γίνει μητέρα αλλά αν και δε μπορεί να τρέχει με το παιδί της, αυτό δεν την σταματάει από το να είναι μια καλή μητέρα.
Η ίδια δεν κατάφερε να μείνει έγκυος αλλά είχε την βοήθεια από μια παρένθετη μητέρα που της χάρισε τον γιο της. Αν κατάφερνε να μείνει έγκυος, η γέννα θα την σκότωνε.
Η Μαρί έχει καταφέρει να διαψεύσει τα πορίσματα όλων των γιατρών που την εξέτασαν και που είχαν αποφανθεί ότι δε θα καταφέρει να ενηλικιωθεί. Πέρασε την παιδική της ηλικία με αρκετά προβλήματα και πολλά σπασμένα οστά.
Το όνειρό της όμως από την ηλικία των 18 ετών ήταν να κάνει οικογένεια. Πάντα είχε σχέσεις με αγόρια όπως είπε αλλά δεν κρατούσαν πολύ.Τότε γνώρισε τον άντρα της με τον οποίο πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Μετά από πολλές προσπάθειες για ένα μωρό αποφάσισαν να μιλήσουν με γραφεία υιοθεσίας όπου αμέσως τους απέριψαν λόγω του προβλήματος της Μαρί. Έτσι απευθύνθηκαν στο γραφείο με τις παρένθετες μητέρες και μια από αυτές τους επέλεξε για να γεννήσει το παιδί τους.
Χρησιμοποίησαν το σπέρμα του άντρα της Νταν, και η γυναίκα έμεινε έγκυος μέσα σε δύο μήνες. Η γυναίκα παρέδωσε το παιδί στη Μαρί αμέσως μόλις γεννήθηκε. Οι δύο γονείς αλλάζουν πάνες, ταΐζουν και κάνουν ό,τι κάνει κάθε γονιός με το μωρό του. Η Μαρί λέει πως τα καταφέρνει μια χαρά ως τώρα και πως το ειδικό καροτσάκι που έχει τη μεταφέρει άνετα παντού.
Ίσως κάποια μέρα να κάνουν ακόμα ένα παιδί όπως λέει η ίδια, αλλά προς το παρόν θέλει να δείξει σε όλους πως παρά τα κινητικά της προβλήματα, μπορεί να μεγαλώσει και να αγαπήσει το παιδί της και θέλει η ιστορία της να δώσει κίνητρο και σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και μια κανονική ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου