Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η "μάχη" της Αθήνας


Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ώστε να ασχοληθεί αταλάντευτα με την υποψηφιότητά του στο Δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης της ιδρυτικής διακήρυξης της παράταξής του "Αθήνα Μπορείς", που έχει ως έμβλημα τη νερατζιά.

"Θεωρώ ότι πρέπει να πω κάτι το οποίο για μένα είναι αυτονόητο και είναι αυτονόητο γιατί προφανώς όταν δίνεις την ψυχή σου στην Αθήνα, δεν έχεις την πολυτέλεια παρά να παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα, το οποίο υπηρέτησες για χρόνια ολάκερα. Γιατί πάνω και πέρα από τα μικρά υπάρχει η Αθήνα της καρδιάς μας", είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Ο πρώτος επιλαχών, πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, ανακοίνωσε πως δεν αποδέχεται τη θέση λόγω της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του ως προέδρου των ΕΛΠΕ και ως εκ τούτου τη βουλευτική έδρα καταλαμβάνει η Τάνια Ιακωβίδου.
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τόνισε πως πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός στην επιβολή των δημοτικών τελών και μιλώντας στον "ΣΚΑΪ", είπε: "Είναι απαραίτητο να υπάρχει δημοτική αστυνομία, η οποία να μπορεί να διασφαλίζει κάποια βασικά ζητήματα, που αφορούν και την ευταξία της πόλης και την ποιότητα ζωής και να είναι παρούσα όταν υπάρχουν παραβιάσει κοινόχρηστων χώρων, όταν υπάρχουν καταλήψεις των πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα, που να μπορεί να επιβάλει κανόνες που αφορούν την ηχορύπανση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου