Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Σύλληψη 3 ατόμων για ναρκωτικά σε Χαλκίδα και Κύμη

Συνελήφθησαν, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας και της Κύμης Ευβοίας, από αστυνομικούς των Β’ και Δ’ Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις Έλληνες, ηλικίας 38, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Αστυνομία - Δικαστήρια Χαλκίδας
Αστυνομία - Δικαστήρια Χαλκίδας

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα ο 38χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία  περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,1) γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου στην Κύμη Ευβοίας ο 20χρονος και ο 19χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε., κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού έναν τρίφτη, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μεικτού βάρους (0,25) του γραμμαρίου, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου