Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ακόμα στο Νοσοκομείο οι Καρυστινοί Προσπάθειες του «Ευβοιάρχη» για εκτόνωση


Στο Νοσοκομείο πέρασαν το βράδυ εκατοντάδες Καρυστινοί, ενώ μόλις ξημέρωσε άρχισαν να έρχονται οι πρωινοί». Ο Αστυνομικός Διοικητής Εύβοιας, Μανώλης Γρηγοράκης, κατέβαλε όλη τη νύχτα προσπάθειες και λίγο μετά τις 7:00 πέτυχε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, Ηλίας Πετσής να μιλήσει με τους συγκεντρωμένους, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει, ακόμα τουλάχιστον, σημάδια που να δείχνουν ότι η κατάσταση εκτονώθηκε.
Αυτό θα συμβεί, όπως δηλώνουν οι συγκεντρωμένοι, αν σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, κάνει δεκτό το αίτημά τους, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα δεχτούν ούτε μία μέρα ακόμα τον κ. Πετσή ως διοικητή του Νοσοκομείου.
Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι και δεν βοήθησε σε τίποτα το κείμενο που έστειλε ο Υπουργός γύρω στις 1:30 π.μ. και έκανε λόγο για μη υποβάθμιση του Νοσοκομείου, αλλά αναβάθμισή του και για επιβεβαίωση της συνάντησης που θα έχει τη Δευτέρα με αντιπροσωπεία από την Κάρυστο, κάτι που από τις 10 το βράδυ το είχε μεταφέρει τηλεφωνικά ο βουλευτής Συμεών Κεδίογλου.
Να σημειώσουμε ότι γύρω στις 4 το πρωί ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Τάσος Σεπετής, μαζί με τους δύο γιατρούς από τη Χαλκίδα αποχώρησαν από το Νοσοκομείο, χωρίς συνοδεία και χωρίς καμία ένταση.

Πηγή: http://www.karystiapress.gr/topika-nea/akoma-sto-nosokomeio-oi-karustinoi-prospatheies-tou-euboiarxi-gia-ektonosi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου