Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ - ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΠΕΤΣΗΣ!


Νωρίτερα το μεσημέρι νουντούκες μας κάλεσαν στον Νοσοκομείο.
Ενημερωθήκαμε ότι το Νοσοκομείο δεν εξαιρέθηκε τελικά και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ παρόλες τις διαβεβαιώσεις!!!!!
Σήμερα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο ο Διοικητής της Χαλκίδας κ.Σεμπετής με συνοδεία επιστημονικού προσωπικού και είχε συνάντηση με τον Υποδιοιηκιτή.
Ενημερώθηκε ο Δήμαρχος και πήγε να μάθει το τι γίνεται και το πως θα λειτουργεί το Νοσοκομείο από εδώ και μπρός.
Εν τω μεταξύ είχε μαζευτεί κόσμος που όσο περνούσε ο ώρα έπαιρνε τα χαρακτηριστικά του όχλου.
Έξω από το γραφείο του Υποδιοικητή μαζεύτηκαν πολλοί που με φωνές και απειλές παράπονα και ερωτήσεις τους πίεζαν να βγουν να μιλήσουν στον κόσμο στο προαύλιο.
Ανέβηκαν πάνω και ο Δήμαρχος άρχισε να εξηγεί το τι έχει γίνει.
Οι φωνές δεν σταματούσαν εύκολα και ο θυμός αυξανόταν όχι μόνο για την μη εξαίρεση αλλά και για τα γκρεμίσματα όπως και για την χρήση του αυτοκινήτου για ιδία χρήση του κ. Υποδιοικητή.
Ο κ.Σεμπετής ανέβηκε και προσπάθησε να εξηγήσει ότι θα προσπαθήσει για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου και ότι αυτός ήταν ο λόγος της επίσκεψης του.
Οι φωνές για τον Υποδιοικητή μεγάλωναν και απαίτησαν να δουν ποιος είναι τελικά.
Όταν προσπάθησε να ανέβει για να μιλήσει πολλοί άνθρωποι, άντρες και γυναίκες έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον τραβούν και να τον κτυπούν.
Το πλήθος έσπρωχνε φώναζε και γιούχαρε ενώ άλλοι τραβούσαν τον κ. Πετσή να τον σώσουν, άλλοι προσπαθούσαν να φυγαδεύσουν τον κ.Σεμπετή, για καλό και για κακό αλλά κανείς μα κανείς δεν κινήθηκε εναντίον του.
Το πλήθος άρχισε να φωνάζει από το ¨κιάλες"  " να σου πω εγώ σε ποιον δεν δίνεις λογαριασμό " '"να μάθεις να μη παίρνεις τα αυτοκίνητα του νοσοκομείου" μέχρι και "για στα χέρια τους" , άλλοι φοβήθηκαν ενώ άλλοι απλά παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα.
Ο κ. Υποδιοικητής τελικά έμεινε στο γραφείο του ενώ γινόταν προσπάθεια να βρεθεί τρόπος διαφυγής του.

Είναι βέβαια απαράδεκτο να μπαίνει ο άνθρωπος στην ψυχολογία του όχλου όπου τα πάθη εξάπτονται και η συμπεριφορά θυμίζει αγγέλη και όχι πολιτισμένη κοινωνία.

Ωστόσο οι ισορροπίες των ανθρώπων δέχονται επιθέσεις  τόσο βίαιες και συχνές που πρέπει να προσμετρώνται σε ευαίσθητα θέματα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ τελικά δεν εξαιρέθη το Νοσοκομείο μας και το αν η Διοίκηση φροντίσει να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες υγείας στους κατοίκους.

Όσο για τον κΥποδιοική, του ευχόμαστε περαστικά.
 
Πηγή: http://www.sofiascomments.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου