Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Συμεών Κεδίκογλου: Να λέμε αλήθειες παντού και να μπει «νέο αίμα»


Συμεών Κεδίκογλου


Άρθρο του βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ,Συμεών Κεδίκογλου στην Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, με τίτλο «Τομές με το παρελθόν» (28/12/11).
Μιλώντας για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει: «…όταν η κατάσταση έγινε πραγματικά δύσκολη και για πρώτη φορά κυβέρνηση κλήθηκε να πάρει και όχι να μοιράσει χρήματα με δανεικά, η έλλειψη προετοιμασίας, προτεραιοτήτων, η απόφαση πού και με ποιους θα πάμε, η έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης της κοινής γνώμης έφεραν δημοσκοπικά τα ποσοστά που πληγώνουν όλους όσοι αγωνίστηκαν γι’ αυτό που λέμε «δημοκρατική παράταξη».
Για το θέμα της ηγεσίας, ξεκαθάρισε: «Πλατφόρμα ιδεών και συγκεκριμένο χάρτη για την επίλυση των προβλημάτων πρέπει να καταθέσουν και οι υποψήφιοι αρχηγοί στις εσωκομματικές εκλογές (πριν από τις εθνικές, αυτό είναι αυτονόητο για όποιον αφουγκράζεται τη βάση και την κοινωνία). Συντεταγμένα, με εκλογή από τη βάση, που θα δώσει την ευκαιρία στους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά και θα επιφέρει εκτόνωση στα όσα προηγήθηκαν.»
Και έκλεισε λέγοντας: «Λέμε αλήθειες παντού και φροντίζουμε να μπει «νέο αίμα». Διαφορετικά, όποιος και να πάρει τα κλειδιά, κινδυνεύει να κλείσει και την πόρτα (τελευταίος)
 
Πηγή: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=14517

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου